Ett perfekt badrum

Ett perfekt badrum

Välkomna till ännu ett blogginlägg och idag tänkte jag prata lite om hur ni får ett perfekt badrum, både utseendemässigt men även funktionsmässigt. Jag bor som ni kanske vet i Trelleborg där jag har en bostadsrätt som jag köpte för en herrans massa år sedan. Under tiden som jag har bott här så har jag hunnit med att renovera de flesta rummen och mitt badrum var faktiskt det som jag började med. Det är något kostsam investering men som oftast gynnar sig när man väl säljer sin bostad, dessutom så är det skönt att ha ett fräscht badrum under tiden som man väl bor där. Hur gör man då för att få det där perfekte badrummet. Till en början med så tycker jag att man slopar plastmattorna och kör på klinker eller kakel, här beror det lite på vilken känsla man vill ha. Jag kan tycka att klinker ser lite mer exklusivt ut och man får den där hotellkänslan, samtidigt som kakel kan vara riktigt snyggt det också och ge en lite mer detaljerad design. För att få den snyggaste designen anser jag att man kör samma typ av plattor både på golv och väggar, det blir helt klart bäst. Där har vi grunden, nu över till detaljerna. Toaletten är inte så mycket att göra åt, den ser oftast likadan ut på alla ställen. Vad gäller duschen så tycker jag att det är snyggast med glasväggar, det är dessutom väldigt praktiskt med tanke på att det är tätt. Det är lätt hänt att man med ett draperi har vatten över hela golvet efteråt. Vad gäller belysning så anser jag helt klart att spotlights är den bästa lösningen, den ger det rätta ljuset som behövs och det är tål omgivningen. Handfatet då, jag föredrar stora handfat som inte är så djupa. Gärna med en läcker kran som sticker ut lite och ger det lilla extra i designen. Så där fick ni veta hur ni får ett perfekt badrum, vi får se vilket rum nästkommande inlägg handlar om.  


Kommentarer är stängda.