Catering till jobbet

Catering till jobbet

Goddagens!

I vanliga fall brukar jag skriva om hur mina arbetsdagar som elektriker är men idag tänkte jag rikta fokus på något helt annat, jag hoppas att det är okej. En dryg timme kvar till lunch och idag har vi på jobbet beställt catering från en restaurang i Örnsköldsvik, så om någon timme ska jag åka och hämta alla portioner. Jag är lite osäker på vad det blir för mat men jag spekulerar gärna och hoppas på att det blir fisk, det hade varit riktigt smarrigt. Det var väldigt längesedan jag käkade en fin firre med lite potatis och kall sås, det är sånt som man uppskattar men som man aldrig lagar själv hemma. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt vad det beror på men antagligen så beror det på min lathet, det tar sin tid att panera och hålla på. Jag lagar inte mycket överhuvudtaget hemma utan det blir väldigt mycket hämtmat från restauranger och liknande. Bara för att jag köper hämtmat så betyder inte det att jag inte är väl medveten om min kost. Jag är extremt noggrann med att jag stoppar i mig och det är väldigt sällan som jag går till någon restaurang för att köpa snabbmat. Mestadels äter jag mycket husmanskost och en del asiatisk mat, men nu så här när värmen har kommit så blir det en hel del sallader. Det går faktiskt att hålla en hälsosam kost trots att man inte lagar maten själv, sen så tränar jag väldigt mycket med så jag har det på plussidan. Jag fick avbryta inlägget lite för jag hade ett möte så nu är det inte alls kvar tills jag ska åka och hämta catering. Magen kurrar rejält nu och det ska blir väldigt smarrigt med lite käk, det är tur att det är just den här dagen som jag är extra hungrig. Varannan torsdag kör vi nämligen catering till lunch och då vill man kunna käka en hel del. Jag önskar er alla en trevlig lunch och en härlig dag.  


Kommentarer är stängda.