0736 - 99 72 11docelochinstallation@gmail.com

Elinstallation i Huddinge och på Lidingö

Elinstallation i Huddinge och på Lidingö

Behöver du anlita en pålitlig elfirma för en kvalitativ, säker och väl genomförd elinstallation i Huddinge eller på Lidingö? I så fall är vårt företag, DC El & Installation ett mycket bra och passande val av elfirma. Med hjälp av kompetens och praktisk erfarenhet inom elbranschen, så ser vi till att det som du behöver hjälp med inom el blir väl genomfört och helt enligt de önskemål, som du som kund har. Vi tycker nämligen att kundservice och kundbemötande är väldigt viktiga aspekter, som vi är beredda att lägga ner mycket tid och resurser på. Vi vill kunna bygga långa och trygga kundrelationer med såväl nuvarande som presumtiva kunder.

Använd ROT-avdraget

Vår elfirma, DC El & Installation, kan man anlita, oavsett om man är en privatperson eller om man representerar ett företag. Om man tillhör den först nämnda gruppen, så kan man dessutom använda sig av ROT-avdraget. Om du inte redan visste det, så är ROT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden, när de anlitar ett företag likt vårt, DC El & Installation. Vi berättar gärna mera om just ROT-avdrag, om det är någonting kring detta som du finner oklart och som du vill ha mer detaljerat beskrivet.

Begär gärna en offert för en elinstallation

Om du vill, så kan du självfallet begära en offert för presumtiva arbeten utförda av oss här på DC El & Installation. En stor fördel med att begära en offert är att man slipper att bestämma sig i all hast, utan man kan fundera hemma i lugn och ro över huruvida man vill att vi skall hjälpa till eller ej. Självfallet är alla offerter här hos oss alltid fullständigt kostnadsfria.

Om du vill veta mera om hur vi kan hjälpa just dig inom el, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig. Vi är det perfekta företaget inom Stockholm med omnejd, om man behöver hjälp med en elinstallation eller någonting annat inom el.